ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ζητείται Συμβουλευτικός ή Κλινικός Ψυχολόγος

Το ΚΕΝΘΕΑ ζητά να εργοδοτήσει δυο κλινικούς ή/και συμβουλευτικούς ψυχολόγους, κατόχους άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Κυπριακή Δημοκρατία, με τη μέθοδο της αγοράς υπηρεσιών.  Οι θέσεις αφορούν γενικά καθήκοντα παροχής διαγνωστικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών. Ο ένας συνεργάτης θα έχει έδρα τη Λευκωσία και μια φορά τη βδομάδα θα καλύπτει και την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ενώ ο άλλος θα έχει έδρα τη Λεμεσό και μια φορά τη βδομάδα θα καλύπτει και την Πάφο. Η περίοδος απασχόλησης θα είναι κατ’ αρχήν για επτά μήνες με δυνατότητα ανανέωσης.

Ελάχιστα Προσόντα:

 1. Αναγνωρισμένο πτυχίο ψυχολογίας
 2. Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Κλινική ή Συμβουλευτική Ψυχολογία (ελάχιστη διάρκεια μεταπτυχιακού 2 χρόνια συμπεριλαμβανομένου 1000 ωρών πρακτικής άσκησης)
 3. Εγγραφή στο Μητρώο Εγγεγραμμένων Ψυχολόγων Κύπρου
 4. Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
 5. Συστατική επιστολή και Λευκό Ποινικό Μητρώο

Παρακαλούμε όπως οι αιτήσεις (δεν υπάρχει ειδικό έντυπο) συμπεριλαμβάνουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και φωτοαντίγραφα των πιο πάνω, και να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 6, 2312 Λακατάμια, Κύπρος, μέχρι 21.5.2012. Σε περίπτωση που έχετε κάνει αίτηση ξανά τον Μάρτη του 2012 και επιθυμείτε να συμπεριλάβουμε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Έλενα Ζαρούνα στο 22-385588. Αιτητές που δεν τηρούν τα ελάχιστα προσόντα θα απορρίπτονται αμέσως.

 

Ζητείται Κλινικός ή Συμβουλευτικός Ψυχολόγος

Ο Σταθμός Πρόληψης και Συμβουλευτικής ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΚΕΝΘΕΑ Επαρχίας Αμμοχώστου και Κοκκινοχωρίων Λάρνακας  με έδρα το Αυγόρου ζητά να εργοδοτήσει κλινικό ή συμβουλευτικό ψυχολόγο  για στελέγχωση του Συμβουλευτικού Σταθμού (θέματα εξαρτήσεων).  Η θέση είναι μερικής απασχόλησης και οι εργάσιμες μέρες θα είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Οι αιτητές/τριες θα πρέπει να κατέχουν: 1) αναγνωρισμένο πτυχίο ψυχολογίας, και αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Κλινική ή Συμβουλευτική Ψυχολογία (ελάχιστη διάρκεια μεταπτυχιακού 2 χρόνια συμπεριλαμβανομένου 1000 ωρών πρακτικής άσκησης), να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εγγεγραμμένων Ψυχολόγων Κύπρου και 3) να έχουν πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. Πείρα στη θεραπεία των εξαρτήσεων θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν και θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστέλλουν βιογραφικό και αντίγραφα των προσόντων τους στη διεύθυνση Ανδρέα Ζάκου 6, Αυγόρου 5510 μέχρι 31.5.2013. Αιτητές που δεν τηρούν τα ελάχιστα προσόντα θα απορρίπτονται αμέσως.

 

Ζητείται Συμβουλευτικός ή Κλινικός Ψυχολόγος

Το ΚΕΝΘΕΑ ζητά να εργοδοτήσει ένα κλινικό ή συμβουλευτικό ψυχολόγο πλήρους απασχόλησης για το πρόγραμμα παροχής Ψυχολογικών Υπηρεσιών που εφαρμόζει στην Εθνική Φρουρά, με τη μέθοδο της αγοράς υπηρεσιών. Το άτομο θα είναι τοποθετημένο τρεις μέρες στη Λευκωσία και δυο στο Λιοπέτρι. Επίσης, δυο κλινικούς ή/και συμβουλευτικούς ψυχολόγους ως συνεργάτες με απασχόληση ένα απόγευμα τη βδομάδα οι οποίοι θα μεταβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για τους σκοπούς του προγράμματος.

Ελάχιστα Προσόντα:

 1. Αναγνωρισμένο πτυχίο ψυχολογίας
 2. Αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στην Κλινική ή Συμβουλευτική Ψυχολογία
 3. Εγγραφή στο Μητρώο Εγγεγραμμένων Ψυχολόγων Κύπρου
 4. Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
 5. Λευκό Ποινικό Μητρώο
 6. Άδεια οδήγησης και μεταφορικό μέσο

Παρακαλούμε όπως οι αιτήσεις (δεν υπάρχει ειδικό έντυπο) συμπεριλαμβάνουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και φωτοαντίγραφα των πιο πάνω να αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο help@kenthea.org.cy ή μέσω φαξ στο 22385580, μέχρι 20.12.2013. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Έλενα Ζαρούνα στο 22-385588. Αιτητές που δεν τηρούν τα ελάχιστα προσόντα θα απορρίπτονται αμέσως.