ΚΕΝΘΕΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ 23-06-11

 

Διεξήχθη στις 23.6.2011 στο Προεδρικό Μέγαρο η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του ΚΕΝΘΕΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν παιδιά και σχολεία που έλαβαν μέρος στα προληπτικά προγράμματα του ΚΕΝΘΕΑ κατά τη σχολική χρονιά 2010-2011.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η ερίτιμη κυρία Έρση Χριστόφια η οποία και παρέθεσε δεξίωση για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, η έντιμη κυρία Λήδα Κουρσουμπά Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαϊας, ο Ανδρέας Συμεού Αθλητής της χρονιάς 2010, η κ. Τούλα Κακουλλή συγγραφέας  και η κ. Λήδα Χριστοδούλου εκπρόσωπος του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκε μήνυμα του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου». Εθελοντές Δρομείς από το Σωματείο έτρεξαν συμβολικά στους δρόμους της Λευκωσίας μεταφέροντας το μήνυμα «Ζωή με Νόημα, Χωρίς Εξαρτήσεις».

Πέρα από τις απονομές, η εκδήλωση συμπεριελάμβανε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν παιδιά από τα σχολεία που βραβεύτηκαν καθώς και παιδιά από τη θεατρική ομάδα «Φοίβος» του σωματείου Απόλλων Λυμπιών και από τη σχολή χορού London School of Ballet.

Μέγας Χορηγός και πολύτιμος ηθικός υποστηρικτής υπήρξε η EXXONMOBIL/ESSO ΚΥΠΡΟΥ. Εκ μέρους της εταιρείας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο κ. Λουκάς Λουκά και η κ. Κάσια Χρυσοστόμου.

Θερμές Ευχαριστίες στην κυρία Προέδρου για τη φιλοξενία στο Προεδρικό Μέγαρο και τη δεξίωση που πρόσφερε καθώς και στο χορηγό μας την EXXONMOBIL/ESSO ΚΥΠΡΟΥ.