ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΥ

 

Στις 30.6.2011 έγινε η κλήρωση του λαχνού του ΚΕΝΘΕΑ. Συγκεκριμένα η κλήρωση έγινε στη ζωντανή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα» και ο τυχερός λαχνός είχε τον αριθμό 02790. Νικήτρια αναδείχτηκε η Μαρία Παστού από τη Λεμεσό η οποία και παρέλαβε το δώρο, ένα αυτοκίνητο Fiat Panda, ευγενική προσφορά της CIC Automasters σε μια εξαιρετικά σεμνή τελετή λόγω των τραγικών γεγονότων που έπληξαν τη χώρα μας στις 12.7.2011 στα γραφεία της εταιρείας CIC Automasters.

Η κυρία Παστού, η οποία είναι νεαρή μητέρα ενός παιδιού, προσήλθε στα γραφεία της εταιρείας με το σύζυγό της για να παραλάβει το αυτοκίνητο.  Η κυρία Παστού μας ανέφερε ότι όταν της τηλεφώνησαν από τη ζωντανή εκπομπή να της ανακοινώσουν ότι κέρδισε το δώρο αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Λίγα λεπτά αργότερα μας πήρε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει ότι πράγματι κέρδισε το μεγάλο δώρο.

Το ΚΕΝΘΕΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους πολίτες και τους οργανισμούς που αγόρασαν το λαχνό του και με τον τρόπο αυτό ενίσχυσαν τα προγράμματα του οργανισμού μας στην πρόληψη και τη θεραπεία των εξαρτήσεων. Χωρίς την στήριξη των πολιτών εθελοντικοί οργανισμοί σαν τον ΚΕΝΘΕΑ δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!