ΔΙΑΘΕΣΗ

 

Το περιοδικό του ΚΕΝΘΕΑ διατίθεται με δύο τρόπους.

 

1)      Από πόρτα σε πόρτα. Το ΚΕΝΘΕΑ είναι συμβεβλημένο με τον κ. Τζιοβάννη Σαββίδη, διανομέα εντύπων, ο οποίος διαθέτει ομάδα ατόμων για διάθεση εντύπων. Η λίστα των συνεργατών του κυρίου Σαββίδη οι οποίοι είναι εξουσιοδοτημένοι να πωλούν το περιοδικό του ΚΕΝΘΕΑ θα αναρτάται για κάθε τεύχος στην ιστοσελίδα μας.

Για το τεύχος 29/2011 μπορείτε να δείτε τη λίστα εδώ. Να σημειωθεί ότι τα άτομα που διαθέτουν το περιοδικό του ΚΕΝΘΕΑ θα πρέπει να φέρουν επιστολή εξουσιοδότησης και κονκάρδα με το όνομα τους, η οποία πρέπει να είναι σφραγισμένη και μονογραμμένη.

Το ΚΕΝΘΕΑ λαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις απαιτούμενες άδειες για διάθεση του περιοδικού από τις αρμόδιες αρχές.

 

2)      Μέσω ετήσιας συνδρομής. Εάν επιθυμείτε μπορεί να σας αποστέλλεται ταχυδρομικά το περιοδικό του ΚΕΝΘΕΑ σε διεύθυνση που θα μας δηλώσετε. Για συνδρομές παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΚΕΝΘΕΑ στο τηλ. 22-385588.

 

Το περιοδικό του ΚΕΝΘΕΑ δεν διατίθεται στα φώτα τροχαίας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε το αντίθετο σας παρακαλούμε θερμά όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

Σε περίπτωση παραπόνων που αφορούν τη διάθεση του περιοδικού παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας.